02/05-2007

Masser af kager


Masser af kager
Skal du holde kageparty, fødselsdagsfest eller bare smovse med venner eller familie en søndag eftermiddag, så er Masser af kager BOGEN. Du kan vælge og vrage imellem opskrifter på Earl Grey kager, Pastis kager med anisglasur - eller hva' med en Margarita kage med limeglasur ?

Eller hvad siger du til fx banana splitkager, pina coladakager, solskinskager, tiramisukager, chokolademoussekage og den afskyelige snemand kager?

De fleste af kagerne bages i muffinforme, og kaldes på amerikansk for cupcakes. Det er svært at holde mundvandet tilbage, når man bladrer igennem bogen. For det vrimler med lækre og spændende kager. Bogen er fyldt med fristende opskrifter på små kager til enhver lejlighed. Her er sjovt dekorerede kager til børnefødselsdagen, smukt pyntede kager til festerne, julekager, påskekager, kager til eftermiddagshyggen – ALLE slags kager i alle tænkelige former, smagsvarianter og udtryk. Her er fantasifuldt pynt og glasur for enhver – ideér, de fleste børn vil elske at hjælpe til med.

Bogen indeholder kager over kategorierne: Bedstemors favoritter, Kager til børnene, Kager til efter middagen, Gourmetkager og Kager til højtider.

Masser af kager af Gail Wagman - Olivia - 149 kr.

 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version