03/10-2011

Funky favoritter


Funky favoritter
Skal I have lidt lækkert til aftensmad derhjemme i aften? Er det din tur til at holde ´Spis & skrid-middag´ for naboer, venner og børn? Eller kommer der familie på besøg i weekenden?

Funky familiemad har inspirationen til forskellige sammenkomster, store som små, men altid med det hyggelige samvær omkring spisebordet eller på picnictæppet i fokus. Her er super snacks og små forretter som Laksehapsere med aspargespesto - funky-fantastiske salater som Salat med figner, brie og parmaskinke - comfort food (mad, der gør glad) som Karamelliseret roastbeef med lyn-urtebearnaise, gammeldags gryderetter som Boeuf bourgignon, forslag til en tur ud i det blå med Kyllingepakker med olivenpesto og andre gode ting i picnickurven, brød og pesto til dyp og spis, lidt sylteopskrifter til lange søndagseftermiddage og skønne desserter som fx Chokolækker-lakridskage med after dinner mints .

Nogle af bogens gode retter kan laves i en ruf, andre skal du kræse lidt om. Og skulle du eller dine gæster have lyst til rigtigt at komme i stemning, har bogen konkrete forslag til funky musik!

Funky favoritter - Charlotte Hedeman Guéniau & Carsten Kyster - Politiken - 250 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version