03/10-2011

Det helbredende køkken


Det helbredende køkken
Mad er medicin og ved at ændre vores madvaner, kan vi gøre os selv raskere, slankere og gladere. Det helbredende køkken er bogen til alle, der vil skabe mere velvære og balance i deres liv.Det helbredende køkken - spis dig fra diabetes 2, forhøjet kolesterol og overvægt på 4 uger er bogen til alle, der vil skabe mere velvære og balance i deres liv. Bogens forfattere er eksperter i sundhed og kost og tilbyder en kort og overskuelig kur, der fører til synlige resultater på kun 4 uger.

Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Forskning viser nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder overskydende vægt at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst - et mindre medicinforbrug.

Kuren bryder de vaner, der styrer vores forhold til mad, og introducerer masser af lækre, nye grønne retter. For grøn mad er smuk og velsmagende. Det beviser opskrifterne i denne bog. Og så er den farverige og sansestimulerende mad, der indgår i kuren, ikke kun en gevinst for sundheden og vægten, den har også en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet!

Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred.

Du behøver ikke at være overvægtig, sukkersyg eller have for højt koleseroltal for at få glæde af bogen. Vil du gerne spise mere sundt eller trænger du til et '"grønt indspark" eller får du en vegetar på besøg, er bogen også glimrende at hente opskrifter og inspiration i.

Det helbredende køkken - Kirsten Skaarup & Catharina Rosendal, Mikael Bitsch & Søren Lange - Politiken - 250 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version