07/05-2007

Fra vildnis til paradis


Fra vildnis til paradis

Det kan virke som en stor opgave at anlægge haven.  Men det kan lade sig gøre at lave haven om med Fra vildnis til paradis - efter dine egne ønsker, også selvom det ikke er hele haven, du vil ændre. Her er en lang række processer vist, som f.eks. planlægning, plantevalg, belægning, mure, hegn, vand og lys i haven. Vist på en let og praktisk facon.

Hele vejen igennem bogen er der vist trin-for-trin fotos på en lang række opgaver. Der er også vist fotos af alternativer f.eks. fotos af en række forskellige hegn - og den stemning hver enkelt giver i haven.Det er en praktisk og anvendelig bog til både små og store projekter i haven.

Her er tips til vinterhaven, blomsterengen, havens blikfang og sommerblomsterne. Der er desuden information om drivhus, dets indretning og økologisk havedyrkning. Vær opmærksom på, at denne bog bruger "organisk" om økologisk (gødning). Sandsynligvis fordi der er tale om en engelsk bog - og det er en direkte oversættelse.

Spørger du på en (dansk) planteskole efter "organisk gødning", får du kemisk gødning - og dermed spoleret din økologiske have. Spørg efter økologisk gødning i stedet.

Fra vildnis til paradis - af Toby Musgrave & Vibeke Hattel Musgrave - Politikens Forlag - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version