20/03-2012

Pausebogen


Pausebogen
Pauserne er blevet til spild af tid både på arbejdet og i fritiden, og det er ikke længere nærliggende at falde i staver eller samtale spontant med sidemanden. Pauser er næsten blevet tabu, og det er ironisk nok kun rygerne, der i dag har tid til at holde ordentlige pauser.

Det er problematisk, for vi kan ikke præstere vores bedste uden at holde pauser. Pauser har nemlig stor betydning for vores trivsel, produktivitet og kreativitet, og når vi springer dem over, øger vi risikoen for stress.

Vi har brug for pauser - mindst tre pauser i løbet af en arbejdsdag. Bogen rummer adskillige fysiske, mentale og meditative øvelser, der er ledsaget af vejledende fotos, som gør det nemt og lige til at holde et lille hvil.

Bogen henvender sig til alle, der vil øge deres livskvalitet og sundhed ved at indføre effektfulde pauser i hverdagen. D
en indeholder en lang række pauseøvelser, man kan lave i løbet af sin ellers travle arbejdsdag.

Klaus Kornø Rasmussen er afspændingspædagog (DAP), meditationslærer, friluftslivsvejleder og billedkunstner. Han har arbejdet med stress i mere end tyve år med udgangspunkt i afspænding, mindfulness og friluftsliv, og han har udgivet flere bøger om emnet.

Pausebogen - Klaus Kornø Rasmussen - 159 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version