29/11-2006

Find din indre kilde


Find din indre kilde
Budskabet er enkelt: Vi kommer fra en kilde af kærlighed og fred. Når vi er i kontakt med denne kilde, har vi styrken til at manifestere vores ønsker, tiltrække overflod og have adgang til guddommelig rådgivning.

Gennem eksempler og indsigt bliver vi guidet til at komme i kontakt med vores egen kilde af kærlighed og fred, og derved bliver vi i stand til at manifestere vores ønsker og længsler.


Det er i hvert det, Ester & Jerry Hicks lover os: en forståelse af de universelle love, som styrer os. At det er en fødselsret at leve et liv fyldt med alt, der er godt - og det lyder det forjættende.


Bogen beretter om universelle love og fremhæver, at de styrer vores liv - uanset om vi kender til dem eller ej. Det eneste problem jeg har med, at det er universelle love og vores kendskab eller ukendskab, der styrer vores liv, er at det personliggør alt i livet. Det vil sige, at vi bliver personligt ansvarlige for ALT i vores liv det gode, men også  sygdom, død og  ubehagelig oplevelser af enhver karakter. Det kan være en ret tung byrde at skulle bære rundt på. Og hvem kan vide eller bevise, om det rent faktisk forholder sig sådan ?  


Bogens budskab er leveret af Esther & Jerry Hicks gennem hendes vejleder, den åndelige kraft Abraham.


Find din indre kilde af Esther & Jerry Hicks - Aschehoug - 269 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version