07/05-2007

Plantedesign til boligen


Plantedesign til boligen

I stedet for at pynte op med en buket blomster der kun holder et par dage, eller en ensom potteplante i vindueskarmen, kan du med enkle midler lave dine egne dekorative og personlige plantearrangementer. Du kan lave plantedesign af potteplanter der passer både til dig og dit hjem - eller til det hjem, du skal være gæst i.

Denne bog indeholder over 30 forslag til, hvordan du bruger både velkendte og nye, spændende potteplanter til at lave dine egne flotte plantearrangementer til boligen. Du kan f.eks. lave Svigermors skarpe tunge i en helt ny udgave: Med perler. Eller hvad med kaktus med en lille skultur lavet af pil ? Eller måske en lille træpalme med knapper ? En hvid orkidé med sortbejsede blomsterpinde og hvide konkylier ville ikke være en dårlig værtindegave.

Planterne bruges så der er både er tænkt på stil, form, farver, dekorations-effekter og planternes holdbarhed for at skabe den bedste harmoniske helhed. Bogen indeholder samtidig gode råd om plantning, pasning og pleje af stueplanterne samt valg af materialer.

Bogens design er nem at gå til - og inspirerer til selv at gå videre - og selv finde på nye design - nye måder at bruge de hjemlige potteplanter på.

Plantedesign til boligen - af Dorthe Vembye - Aschehoug - 229 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version