02/05-2012

Sophie Dahls køkken året rundt


Sophie Dahls køkken året rundt
Denne kogebog er en rejse igennem de fire årstider, krydret med spændende retter, familieanekdoter og erindringsglimt fra hendes liv. Opskrifterne er lige til at gå til, men har alligevel et "tvist", der gør dem originale og anderledes.

Og der er opskrifter og idéer til ethvert måltid og enhver lejlighed. Ofte er de blevet til på usædvanlige måder: Skrevet ned, mens maden blev lavet, udtænkt i løbet af søvnløse nætter og siden ført ud i livet ? eller arvet fra en stoisk, norsk oldemor.

Foto i bogen er lækre at se på - og hvem har ikke lyst til at sætte tænder i kartoffelpandekager med røget laks, ceviche med rejer, avocado eller mascarponesuppe med bagte tomater og basilikumolie  eller Earl Grey is med lavendel ? Denne kogebog kunne godt gå hen og blive en (velfortjent) klassiker.

Sophie Dahl (f. 1977) begyndte sin karriere som model, men har altid skrevet. Hun har skrevet for bl.a. Vogue, The Observer, The Guardian, og hun debuterede med stor succes som skønlitterær forfatter i 2003. I 2009 udgav hun sin første kogebog, Sophie Dahls frydefulde fristelser, som siden blev omsat til BBC-madprogrammet, The Delicious Miss Dahl. Sophie Dahl bor i England, hvor hun virker som journalist, forfatter og begejstret kok.

Sophie Dahls køkken året rundt - Gad - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version