07/05-2007

Aschehougs bog om krukker og potter


Aschehougs bog om krukker og potter

Hvis du gerne vil lære, hvordan du sammensætter krukker og potter i forskellige størrelser og stilarter, og hvordan du klargør og tilplanter dem med buske, klatreplanter og sommerblomster, er denne bog et godt bud.

Du kan dyrke næsten hvadsomhelst - og på meget lidt plads - en køkkenhave i en kurv f.eks. I bogen kan du få alt at vide om, hvordan du vælger de bedste krukker og beholdere, den bedste jord, det bedste jordække. Du får også mere at vide om, hvordan du vinterplejer, sommerplanter i krukker & beholdere og vælger den bedste måde at afbalancere beplantningerne på, så de passer ind i din store eller lille have eller måske blot din altan.

Du kan kombinere planter i eksotiske kar med elegante blomster i enkle farver og opnå flotte arrangementer, eller du kan vælge rustikke krukker fyldt med græsser og tusindfryd, så du får en engagtig virkning.

Bogen rummer desuden 36 siders guide med fotos af planter, der egner sig til krukker samme med information om beskæring, solbehov og vandingsnødvendighed.

Aschehougs bog om krukker og potter - Aschehoug - 169 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version