19/06-2012

Piraterne i Port Royal


Piraterne i Port Royal
Michael Crichton er berømt for at have skrevet Jurassic Park og en lang række andre bøger, der har solgt over 150 millioner eksemplarer. Manuskriptet til denne bog fandt man i hans gemmer efter hans død i 2008. Selvom vi ikke skal så langt tilbage som til tiden med dinosaurer, skal vil mere end 400 år tilbage i selskab med sørøvere.

Jamaica 1665. En enlig britisk udpost midt i det spansk-kontrollerede Caribiske Øhav. Hovedbyen Port Royal er en tarvelig udørk med masser af bæverdinger og horehuse, beboet af alskens rakkerpak og eventyrere. Ingen forventer et storstilet angreb på den spanske overmagt fra den kant af. Men kaperkaptajn Charles Hunter og guvernør James Almont har en plan.

Målet er et spansk handelsskib læsset med rigdomme. Mens det venter på eskorte hjem, ligger det for anker ved det uindtagelige fort Matanceros, hvis øverstkommanderende er den blodtørstige Cazalla.

Kaptajn Hunter og hans mandskab er oppe imod tordnende brådsøer, kannibaler, søuhyrer og en overlegen spansk flådestyrke, men lykkes planen, kan de skabe historie - og komme i besiddelse af en formue i guld!

Piraterne i Port Royal - Michael Crichton - Klim - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version