23/08-2012

Kvinder i zenit - inspiration til mødre med store børn


Kvinder i zenit - inspiration til mødre med store børn
Hvad der der med din identitet som mor, når dine børn ikke længere har brug for dig i samme grad som før ? Når de hellere vil være sammen med vennerne end dig ? Når du går fra være store børn til unge voksne ?

De fleste kvinder mærker en stor følelse af tomhed, når rollen som mor ændrer sig og minimeres, i takt med at børnene bliver større.

Bogen giver et bud på, hvordan lige præcis den periode i dit liv kan være en af de mest udviklende, du kan gå igennem. Der er masser af muligheder for dig som kvinde til at finde det sted, hvor du føler dig mere levende end nogensinde før og nå det punkt, som i bogen kaldes for Zenit. Din storhedstid ligger foran dig, ikke bag dig.

Hvis du følger øvelserne i bogen, kan du opnå en langt større bevidsthed om, hvad du har lyst til at fylde din tid med - og acceptere, at rollen som mor ændrer sig, når dine børn om få år er flyvefærdige og parate til at forlade familiens rede.

Kvinder i Zenit - inspiration til mødre med store børn opfordrer og inspirerer dig til at finde din helt personlige vej til dit livs tinde - en proces, hvor du visker tavlen ren og kigger på, hvem du egentlig er, når du ikke er mor. Som mor til store børn står du i et perfekt afsæt for at bevæge dig videre mod dit eget Zenit.

Kvinder i zenit - Diana Lidegaard - Indblik - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version