07/05-2007

Aschehougs bog om den lille have


Aschehougs bog om den lille have

Det er dejligt at have plads - og bor du i byen er der så lidt af den, at prisen er skyhøj. Derfor er det fornuftigt at udnytte den fuldt ud. Selv om du kun har en vindueskarm, et tag, en altan eller et par kvadratmeter omkring kælderindgangen, kan arealet bruges og designes, så det føles, som om boligens vægge flytttes udad.

Med praktiske designplaner, letforståelige vejledninger og inspirerende ideer får du tips til, hvordan selv den mindste plads kan forvandles til den have, du ønsker dig.

Haven er et sted, hvor du kan lade op, slappe af og flade ud. Alle former for designelementer og teknikker kan kombineres for at skabe en have, der er behagelig at opholde sig i. For at se den lille haves potentiale, både i visuel og praktisk forstand, skal du tænke i design. Det betyder, at haven skal planlægges og indrettes, så den passer til netop dine behov og din livsstil og matcher din bolig og omgivelser.

Bogen indeholder: forslag til designplaner, vejledninger i at designe haven og en lang række nye og spændende idéer - til den lille have.

Her er masser af information om bl.a.krukker, fliser, trapper, tagterrasser, skulturelle indslag, indbyggede møbler, formklippede planter, pergolaer, mure og hegn - og naturligvis de planter der passer til netop - den lille have.

Aschehougs bog om den lille have - af John Brookes - Aschehoug 269kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version