23/08-2012

Spis dig i balance


Spis dig i balance
Hver femte danske kvinde er i hormonel ubalance. Mange ved ikke engang, at de er det - de kan blot konstatere, at vægten driller, fedtet samler sig på maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller at huden er uren.

Men hjælpen er nær! Det er nemlig muligt at spise sig i balance igen, så man taber sig, menstruationerne bliver regelmæssige, humøret stiger, og energien vender tilbage. Spis dig i balance er den første håndbog af sin art til et overset, men udbredt problem: PCO (PolyCystiske Ovarier), som 1 ud af 5 kvinder døjer med. Mange af kvinderne opdager først, de har det, når de søger lægehjælp, fordi de ikke kan blive gravide.

Bogen er spækket med praktiske tips til hverdagen: Hvilke madvarer man skal gå efter i supermarkedet, hvordan man sammensætter sin kost, og hvad man kan spise, når man er i byen, til fest eller på ferie. Indkøbslister, kostplaner og mere end 100 delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt - uden at gå glip af alt det sjove.

Bogen er også velegnet til alle, der har læst Spis dig gravid og er på udkig efter flere madopskrifter.

Spis dig i balance - Majbritt L. Engell & Ida Lysdahl - Gad - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version