23/08-2012

Urværksprinsen - Djævelske mekanismer 2


Urværksprinsen - Djævelske mekanismer 2
Fatasy foregår ofte i en et sted i et land, som er opfundet. Denne forfatter har brugt viktoriatidens england, som sit afsæt for en "magisk" bog. I det viktorianske Londons magiske underverden har Tessa Gray fundet sikkerhed hos Skyggejægerne. Men snart kan hun igen være et bytte for den mystiske Magister, der har skumle hensigter.

Will, Jem og Tessa opdager, at Magisterens krig mod Skyggejægerne er dybt personlig. Han giver dem skylden for en tragedie, der skete for mange år siden, og som smadrede hans liv. For at udrede fortidens hemmeligheder rejser trioen til en herregård fuld af ufortalte rædsler. Da de møder en urværksdæmon, der giver Will en advarsel, indser de, at Magisteren kender deres mindste skridt, og at en af deres egne har forrådt dem.

Da deres farlige jagt på Magisteren og sandheden bringer vennerne i fare, finder Tessa ud af, at når kærlighed og løgne blandes, kan det korrumpere selv det reneste hjerte.

Cassandra Clare har også skrevet succeserien Dødens instrumenter. Hendes bøger er oversat til 30 sprog og alene i USA solgt i over 5,5 mill. eksemplarer.

Urværksprinsen - Cassandra Clare - Borgen - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version