23/08-2012

Madglad


Madglad
Tilhører du rækken af kulinariske analfabeter? Er du gået i stå og laver de samme 7-8 retter? Har du mange kogebøger stående som du aldrig bruger? Vil du gerne lave mere mad fra bunden, men tror det er meget besværligt, dyrt og tidkrævende?

Kan du svare ja til noget af dette, er Madglad lige bogen for dig. Det er en alsidig kogebog, der hjælper med at bygge køkkenselvtilliden op og introducerer en vældig nem og enkel måde at lave overraskende lækker mad på. Med opskrifter, du kan bruge igen og igen.

Det skal være sjovt at lave mad. Væk med sur pligt og perfektionisme – og ind med leg og vågenhed køkkenet. Det handler også om at mærke efter, hvad du har brug for? Er det f.eks. tid til en timeout på madfronten i aften? Eller har du energien til at lave en ordentlig omgang pesto, suppe og bage brød, så der er mad til de næste par dage?

  Natalina Henriete Knudsendeler lystigt ud af sine egne oplevelser om maden, stjernestunderne og ideen om ”mere fællesskab og lidt mindre Michelin.” Men også om de gange maden brænder på, og kærligheden driller.

Hun er uddannet køkkenleder og har arbejdet i mange slags køkkener og som caféinspirator, kogekone og kogecoach. Desuden er hun certificeret psykoterapeut, coach, skovterapeut, familieopstiller m.m. Hun har altid været optaget af, hvordan man lever sit liv så vågent som muligt – uanset om det er ved gryderne eller uden for køkkenet.

Madglad -  Natalina Henriete Knudsen - Nyt Nordisk - 199,95 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version