17/09-2012

Din hjernes følelsesmæssige liv


Din hjernes følelsesmæssige liv
Richard J. Davidson har studeret hjernemønstre hos tibetanske lamaer og har kunnet påvise meditations gavnlige effekt på hjernen. Din hjernes følelsesmæssige liv er en samlet fremlæggelse af de sidste års opdagelser omkring hjernens smidighed og påvirkelighed og specifikt, hvad hjerneforskningen kan lære os om sindets indretning, om vores forskellighed og om vores individuelle muligheder for at påvirke os selv og øge vores livsglæde.

Bogen præsenterer videnskabelig dokumentation for, hvorfor vi føler og reagerer, som vi gør. Den appellerer til de mange, der ønsker at gå et skridt videre end populær psykologien. Den vil give samleveren bedre mulighed for at forstå kærestens humørsvingninger, forældrene bedre mulighed for at forstå deres børn og bedsteforældrene mulighed for at optimere deres aldring.

Richard J. Davidson er hjerneforsker og medvirkede i de samtaler mellem Dalai Lama og førende videnskabsfolk, som blev beskrevet i Goleman-bogen Destruktive følelser.

Din hjernes følelsesmæssige liv - Richard J. Davidson & Sharon Begley - borgen - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version