15/11-2012

Til husbehov - selvforsyning året rundt


Til husbehov - selvforsyning året rundt
Uanset om du har en lille baghave eller en gård med plads til husdyr, kan du forsyne familien med hjemmedyrkede fødevarer året rundt.  Til husbehov er håndbog til et selvforsynende, grønnere og sundere liv.  Bogen rummer trin-for-trin instruktioner og over 350 fotografier og illustrationer viser, hvordan man planter, dyrker, høster, sylter og opbevarer frugt og grønsager, valg af grøntsags- og frugtsorter, brændeflækning, pasning af høns, geder, grise, bier og andre dyr,  drivhuse, kompostering, opsamling af vand,   indsamling af svampe, urter og andre vildtvoksende fødevarer.

Bogen rummer også et leksikon over skadedyr og sygdomme. Den er opdelt i årstider med lister over, hvad der kan laves i løbet af den pågældende årstid.

Det er en særdeles brugbar bog både, hvis man gerne vil selvforsyne  mere  - og hvis man planlægger selvforsyning i den helt store stil. Bogen er overskuelig, logisk opbygget og rummer rigtig mange informationer, der betyder at det er en bog, man vil vende tilbage til igen og igen.

Til husbehov - Alison Candlin - L & R - 270 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version