21/11-2012

Spisetid - god mad til store og små


Spisetid - god mad til store og små
Der er masser at hente, både til små og store smagsløg i denne fremragende kogebog for hele familien. Retterne er enkle, pakket med smag og ser både indbydende, sjove og spændende ud.

Alle kan være med, for retterne er enkle - ofte med en topping, der lokker børnene til nye oplevelser og sørger for, at de voksnes smagsløg heller ikke keder sig. Find opskrifter til travle hverdage, sløve weekender og til dage, hvor lækkerierne skal være af den søde slags.

Der er forslag til madpakken, f.eks. tomatsnegle, wrap med laks og kål, eller hotte kyllingelår, fastfood af den mere sunde slags f.eks. tortillapizzer, parisertoast med selleridressing eller falafler. Der er også gode opskrifter på favoritmåltider med et nyt og lidt anderledes tvist på f.eks. boller i karry, fiskefrikadeller med saml-selv-remo eller brandvarm kærlighed. Spisetid rummer også nye og spændende opskrifter på morgenmad, drikke og "Sød fornuft" f.eks. rødbedecupcakes, bananispinde og syndige snegle.

Opskrifterne er ledsaget af fotos, der alle er stemningsfulde, afbilder opskriften fremragende - og giver lyst til at gå i gang med mange af opskrifterne. Det er en bog for børn og voksne, som uanset om de er  kræsne eller ej,  vil de alle kunne finde opskrifter i Spisetid, de kan blive begejstret over.

Louisa Lorang er kok, madskribent og fast gæstekok på morgen-tv.

Spisetid - Louisa Lorang - Lindhardt og Ringhof - 300 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version