07/05-2007

Klematis og klatreplanter


Klematis og klatreplanter

Klematis og andre klatreplanter giver haveejere en lang række spændende muligheder og indimellem grå hår i hovedbunden. For hvornår er det nu, man skal beskære en klematis ? Og er den gået ud, når den om foråret ligner en frossen pind ?  Kan man bruge klatreplanter som bunddække i den evige kamp mod ukrudt ? Det og meget andet kan du få svar på i denne bog.

Du kan indsvøbe pergolaer, buegange og lysthuse i duftende blomster og frodige blade, så du får nogle smukke og iøjnefaldende strukturer, eller du kan dyrke klatreplanter i beholdere, så man får højde i sin gårdhave.

Klatreplanter som snor sig gennem træer eller buske, øger begge planters virkning, mens kedelige afskærmninger kan forvandles til smukke grønne og blomstrende skærme. Selv nogle af de mest uønskede dele af haven kan forsvinde under et slør af bladrige stængler. 

Klematis og klatreplanter giver inspiration og vejledning om plantning og vedligeholdelse af havens klatreplanter. På bogens sidste 30 sider findes en udførlig planteguide med fotos.

Klematis og klatreplanter - Aschehoug - 169 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version