11/12-2012

Strik - ponchoer, capes, tørklæder & sjaler


Strik - ponchoer, capes, tørklæder & sjaler
Strik er ikke til at komme udenom. Vi ser det alle vegne i modebilledet både sommer og vinter og masser af nye kreative blogs skyder op på nettet, hvor lysten til at strikke og hækle hastigt breder sig. Hele året kan man finde strikkeevents over hele landet, fx Fanø Strikkefestival, som sidste år havde 10.000 besøgende!Internationalt har man hvert år World Wide Knit in Public Day  - altså strik i det fri, hvor man kan finde strikkende kvinder på torve og i parker verden over.

Det er forståeligt, for man kan blive bidt af at strikke; det er hyggeligt og afstressende, og det giver en helt speciel glæde, selv at skabe noget fra bunden.

STRIK - ponchoer, capes, tørklæder & sjaler byder på lækre ponchoer, som kan bruges hele året. Ponchoer er stadig et stort hit, og hvorfor ikke strikke dem selv. Her er bl.a. en skøn vamset poncho strikket i tykt naturuld, en stribet poncho strikket i det blødeste alpacauld, en let både strikket og hæklet poncho, som kan bruges over sommerkjolen.Her er også fine små capes, fantastiske sjaler med fine hulmønstre, halsedisser, lune tørklæder og meget mere.

Bogen indeholder 33 opskrifter og der er både nemme opskrifter til begynderen og lidt mere avancerede til den garvede strikker.

Strik - Rachel Søgaard - Politiken - 200 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version