11/12-2012

Strik - huer, vanter, strømper og pandebånd


Strik - huer, vanter, strømper og pandebånd
Strikning kan være en måde at meditere på, mens man får sig nye vanter, huer, strømper eller pandebånd mod kulden. Selvom man ikke er i det meditative hjørne, så er strikning en mulighed for at være kreativ og samtidig holde på varmen.

Pandebåndet må være denne vinters must have, og det er da også genialt. Det er smart og varmer hvor det skal. Bogen giver flere fine opskrifter til lune pandebånd. Nogle af dem er så nemme, at du kan strikke et pandebånd på en aften, så strik endelig flere . til dig selv i flere farver eller som en super gaveidé. Her er også opskrifter på smarte huer bl.a. hue med klapper og stjerner, hængehuer og hue med bomber samt fine strømper, benvarmere og luffer med norske mønstre, som kræver lidt fingerfærdighed.

Bogen indeholder 35 opskrifter med både nemme og lidt sværere projekter. Der er også sneget sig enkelte hæklede modeller ind i hver bog f.eks. en hæklet halsedisse i muslingemønster, et hæklet halstørklæde i store, bløde (firkanter) og hæklede luffer.

Strik  - Rachel Søgaard - Politiken - 200 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version