27/01-2013

Fri mig for flere hedeture


Fri mig for flere hedeture
Ved du, hvad de klassiske symptomer på overgangsalder er? Ved du, hvilke behandlinger, der findes? Ved du, hvad der kan udløse eller forværre mange af reaktionerne i din krop, og hvad du selv kan gøre for at skabe en ny balance i hormonsystemet? Hvis ikke, bør du læse denne bog, som stiller skarpt på de kropslige og mentale forandringer, der sker i forbindelse med den kvindelige overgangsalder. I øvrigt bliver din mands også beskrevet. 

Søs Wollesen, gennemgår i et lettilgængeligt sprog, de væsentligste hormoner, hvordan de virker, og hvordan det kan opleves, når de er i ubalance. Med sin viden inden for både lægevidenskab og den alternative verden diskuterer hun fordele og ulemper ved såvel konventionelle som mindre konventionelle behandlinger, ligesom hun kommer med en række råd og forslag til, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe symptomerne gennem mad, kosttilskud, motion og livsstilsændringer. 

Jeg savner omtale af holistiske behandlinger, f.eks. homøopati, kinesisk medicin. Jeg savner også mere indgående informationer om, hvad man gør ved et af overgangsalderens store gener, tørre sliminder, der giver store smerter ved samleje..

Bogen giver dig mulighed for at forberede dig på og komme helskindet igennem overgangsalderen, så du - i stedet for hedeture - kan byde denne afgørende fase i livet velkommen.

Fri mig for flere hedeture - Søs Wollesen - Politiken - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version