27/01-2013

Hedeturen går til køkkenet - 96 opskrifter, der kan befri dig fra overgangsalderens gener


Hedeturen går til køkkenet - 96 opskrifter, der kan befri dig fra overgangsalderens gener
Overgangsalderen behøver ikke blive tilbragt i et frådende hormonhav af generende hede- og svedeture, humørsvingninger, hovedpine, træthed og vægtstigning. Ved hjælp af kost og livsstilsændringer kan du selv gøre meget for at afhjælpe symptomer og gener.

Hedeturen går til køkkenet er fyldt med lækre og indbydende opskrifter med ingredienser, der med dokumenteret effekt kan reducere de klassiske symptomer og gener forbundet med overgangsalderen. En kort introduktion beskriver de kropslige og mentale forandringer, der sker i forbindelse med overgangsalderen, og hvordan vi selv kan være med til at påvirke vores hormonbalance gennem den mad, vi spiser.

Bogens opskrifter dækker alle dagens måltider og indeholder foruden morgenmad, frokost og aftensmad, power tinkturer og tonics samt en 6-ugers symptomlindrende superkur. Til hver opskrift er knyttet et symptombarometer, der viser, hvilke gener netop denne opskrift er særlig god til at lindre.

Ligeledes bliver opskriftens nøgleingredienser beskrevet; hvad de indeholder, og hvordan de påvirker kroppen. Opskrifterne er udviklet i et samarbejde mellem læge og alternativ behandler, Søs Wollesen, ernæringsterapeut og kogebogsforfatter, Louise Bruun og zoneterapeut og kok, Birdie Bjerregaard.

Opskrifterne er lækre, lette og lige til at gå til. Fotos i bogen er indbydende og giver endnu mere lyst til at gå i gang med opskrifterne. Samtidig er det mad, der er så lækker, at den sagtens kan spise af andre, både mænd og kvinder, uden at de behøver at være i overgangsalderen.

Det er en bog, der gør overgangsalderen lettere at forstå - og samtidig giver den mulighed for, at du selv kan gøre en del for at få det bedre.

Hedeturen går til køkkenet - Søs Wollesen - Louise Bruun - Birdie Bjerregaard - Politiken - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version