04/03-2013

Den faldne engel - Daniel Silva


 Den faldne engel - Daniel Silva
Efter lige med nød og næppe at have overlevet sin sidste mission har Gabriel Allon søgt tilflugt i Vatikanet, hvor han har fået æren og fornøjelsen af at restaurere et af Caravaggios største mesterværker. Det varer dog ikke længe, før der også bliver brug for andre af Allons evner.

Tidligt en morgen sender ingen ringere end pavens sekretær Luigi Donati bud efter ham, da en kvinde er fundet død under Peterkirkens kuppel. Dødsfaldet bliver hurtigt afskrevet som selvmord af Vatikanets politi, men Donati frygter, at der er tale om en forbrydelse, og beder Allon efterforske sagen - men i al hemmelighed, da kvinden arbejdede på en højst penibel sag, og det sidste den katolske kirke har brug for er endnu en skandale.

Den faldne engel er 9. bind på dansk i den populære serie om den israelske efterretningsagent og kunstkonservator, Gabriel Allon, der i øvrigt er Bill Clintons yndlingsromanfigur.

Den faldne engel - Daniel Silva - Cicero - 300 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version