09/05-2007

Coachingbogen


Coachingbogen

Denne bog henvender sig både til den professionelle coach og til dig, der ønsker konkrete værktøjer til øget selvindsigt og personlig udvikling.

Coachingbogen giver dig mulighed for at blive "livsleder" - et begreb som Flemming Christensen har opfundet for at beskrive en livsstil, hvor man har påtaget sig ansvaret for sit eget liv.

Som livsleder ønsker du at finde din egen livspassion eller livsdrøm, du er i stand til at motivere dig selv, du ved, hvordan du modvirker stress i din hverdag, og du er i stand til at skabe en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Overordnet er du den, der er ansvarlig for, at du lever en sund og nærende tilværelse.

Essentiel coaching fokuserer på, at coachee ønsker selv at tage ansvar for sin egen glæde og tilfredshed i tilværelsen gennem at finde sin livspassion og ved at foretage bevidste ændringer i de essentielle værdier og overbevisninger.

For at kunne levere essentiel coaching, er det nødvendigt at kende til traditionel problem coaching. Derfor indeholder denne bog traditionelle coachingværktøjer, der både kan anvendes i forbindelse med traditionel problemcoaching samt essentiel coaching.

Ud over at give konkrete værktøjer til coaching, indeholder denne bog også en række konkrete bud på, hvad coaching kan anvendes til, hvilke krav der er til en god coach, hvordan man som coachee forbereder sig på at få det optimale ud af sin coaching-session samt, hvordan man som coach forbereder, gennemfører og især afslutter en coaching-session.

Coachingbogen af Flemming Christensen - Aschehoug - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version