23/05-2013

Festskrift for halvgamle krager - vi kan alligevel ikke løbe fra det


 Festskrift for halvgamle krager - vi kan alligevel ikke løbe fra det
Hvorfor har vi så svært ved at acceptere, at vil bliver gamle ? Hvorfor opfører vi halvgamle krager os, som om vi stadig er unge? Og siden hvornår, er det egentlig blevet så umoderne at være gammel?

Understøttet af videnskabelige fakta om liv, alderdom og død, giver Mette Korsgaard et humoristisk indblik i, hvem vi halvgamle krager er, og hvorfor det er så svært for os at acceptere, at vi bliver ældre i en ungdomskultur.

Formålet med dette festskrift til halvgamle krager er at hylde alderen for at gøre os gladere, acceptere den og se den i øjnene uden at bilde os ind, at vi er yngre, end vi er. 60 er ikke det nye 40! Det er en taber-sag - og det ved alle, der har trænet til en maraton som 40-årig og igen som 60-årig.

Det er en eftertænksom vidende bog med humor, Mette Korsgaard har skrevet. Der er både statistik, historisk overblik - og et humoristisk vue  over de sandheder, vi prøver at spæne fra. Der er stof til eftertanke om veninder, hvad det vil sige at være en god veninde - og hvor svært det kan være at være den bedste veninde, om vores mesterskaber i selvplageri. Korsgaard kommer rundt i de fleste af livets områder, arbejde & karriere, økonomi, overgangsalder naturligvis, udseende, sex, kærlighed og børn.

Det er en bog, der helt sikkert vil være et gave-hit til halvgamle krager - og deres kragebørn.

 Festskrift for halvgamle krager  - Mette Korsgaard - People-s Press - 200 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version