02/06-2013

Nem nordisk mad


Nem nordisk mad
Hvad er nem og nordisk mad ? Er det svært at lave ? Det får du svar på i Trine Hahnemanns nye bog.

Det kunne f.eks. være en perlebyg'otto med Vesterhavsost, jordskoksuppe, rugpizza med brændenælder, men også mere almindelige retter som frikadeller, hakkebøf med persillerødder, aurkesalat og sommerbiksemad.

Retterne er lette at lave, overskuelige og lige til at gå til. Bogen rummer ialt 50, hvor fokus ligger på de nordiske råvarer og vores nordiske traditioner.

Fotograf Lars Ranek, der har taget madfotos sørger for, at mundvandet løber. Det er ikke dårligt, når man skal til at lave mad.

Nem nordisk mad - Trine Hahnemann - Gyldendal- 230 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version