09/05-2007

Konflikthåndtering - håndbog for hverdagens krigere


Konflikthåndtering - håndbog for hverdagens krigere

Bogen henvender sig bredt til alle hverdagens krigere uanset alder, erhverv og køn. Og til alle som ved at en god dag ikke nødvendigvis er en dag uden en konflikt. Kører du rundt med andre eller kører de rundt med dig ? Så er der måske hjælp at hente i denne håndbog i slåskamp.

Bogen rummer fiktive cases til hver af bogens kapitler som gennemgår: konflikttyper - optrapning af konflikt - løsningsmodeller.

Konflikterne er først og fremmest af den art, vi alle løber ind i dagligt i familien, bussen, køen i supermarkedet, på jobbet. Men der bliver også beskrivelse af og løsningsmodeller til de mere alvorlige konflikter som man mere eller mindre uforskyldt kan komme ud for. Og hvordan man tackler dem.

Josefine Ottosen er mest kendt for sit succesrige forfatterskab udi Fantasy-genrer, som hun har modtaget flere priser for. Lars Mogensen har i en årrække været karatekæmper på internationalt plan og fordragsholder i og om konflikt. Det var især begges interesse i japansk krigerkunst, der bragte det utraditionelle makkerpar sammen. Resultatet af deres møde, er denne håndbog for hverdagens krigere.


www.josefineottesen.dk & www.conflict.dk

Konflikthåndtering - Håndbog for hverdagens krigere af Josefine Ottosen & Lars Mogensen -  - Aschehoug - 199 kr.


 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version