02/09-2013

Mindfulness - vejen til et godt liv med smerte, sygdom og stress


Mindfulness - vejen til et godt liv med smerte, sygdom og stress
Et godt liv med smerte, sygdom og stress - hvordan det? Bogen her er en inspirerende og praktisk vejledning i, hvordan vi kan lære at acceptere og imødegå både fysiske og psykiske problemer. Ved hjælp af opmærksomt nærvær, forskellige former for meditationspraksis samt mindfulness i dagligdagen kan vi lære at få styr på vores krop, følelser og lidelser - frem for at lade smerter, stress og angst styre rundt med os i en negativ spiral.

At det er gavnligt at praktisere mindfulness og meditation i forbindelse med sygdom og stress er i dag et anerkendt faktum - takket være Jon Kabat-Zinn og andre pionerer inden for det felt, hvor disse traditionelle metoder tages i anvendelse.

Vidyamala Burch videreudvikler deres metoder og tilpasser dem, så de kan anvendes af alle, også mennesker, der lever med smerter og andre udfordringer. Hun trækker på sine egne erfaringer, både de dyrekøbte og smertefulde, og de lindrende og livsbekræftende. Breathworks-programmet og øvelsesskemaerne fører os skridt for skridt frem mod det mål at kunne rumme vores livssituation på en måde, så tilværelsen ikke indskrænkes unødigt, og livsglæden ikke udtørres. Ved at planlægge, prioritere og dosere kan vi forenkle vores liv og mindske hverdagspresset.

Bogen indeholder en cd med guidede mindfulness- og meditationsøvelser, somkan bruges til at understøtte din praksis.

Vidyamala Burch har i årtier lidt af tunge rygsmerter. Dels på grund af en medfødt svaghed i rygraden, dels som følge af en alvorlig trafikskade i ungdomsårene. Trods utallige operationer og indlæggelser har hun måttet lære at leve med kroniske smerter.

Undervejs i sin lange proces har Vidyamala Burch opnået grundig medicinsk indsigt og udforsket teknikker til at lindre og håndtere sygdom og smerte. Resultatet er udviklingen af Breathworks-metoden, som består af en en række specifikt tilpassede mindfulness- og meditationsteknikker.

Vidyamala Burch bor i England, hvor hun har været med til at opbygge Breathworks-organisationen, som løbende tilbyder kursus- og træningsforløb. Hun rejser også verden rundt og holder foredrag og kurser, og der findes Breathworks-afdelinger i mange lande, herunder i Danmark.

Mindfulness - Vidyamala Burch - Klim - 299 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version