02/09-2013

Kom stærk ud af din angst


Kom stærk ud af din angst
Dette er en meget ærlig beretning fra en kvinde med succes udenpå og stor angst indeni. Lizl Rand fortæller, hvordan hun arbejdede sig fri af angsten og tilbage til livet.

En aften sidder journalist og chefredaktør Lizl Rand ved middagsbordet med mand og barn og oplever at væggene er ved at falde ned mod hende, at loftet simpelthen er ved at styrte sammen.

Det bliver starten på ti år, hvor angsten styrer hendes hverdag: angst for at gå til møder, angst for at spise sammen med andre, angst for at køre i bus og tog. Udadtil opretholder hun facaden og succesen, med støtte fra lidt for meget alkohol og en beroligende pille før vigtige møder.

I dag er hun fri af angsten.  Hun kan mærke, når hun overskrider sine grænser. Bogen er fuld af brugbare råd til dig, der er angst eller stresset. 

Nogle personlige bøger drukner i (alt for) private betragtninger. Det gør denne bog ikke. Den er en åben fortælling, der med sin ærlighed vil kunne hjælpe mange, der angste eller stressede.Kom stærk ud af din angst - Lizl Rand - Pretty Ink - 250 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version