02/09-2013

Introvert - stå ved dig selv


Introvert - stå ved dig selv
Introverte er naturligt stille, kreative, tænkende, elsker at være alene - og får tit at vide, at de trænger til at komme mere ud: "Vær nu lidt frisk!"

Denne bog er en vejviser til at trives som introvert i en verden, hvor det giver flest point at være udadvendt. Og hvis du ikke længere gider at høre på, at det er bedre at være udadvendt, så er der hjælp at hente i bogen.

Bogen er den ultimative guide til, hvordan man trives som introvert i en verden, der forventer, at vi er ´på´ hele tiden. I familien, blandt venner og på arbejdspladsen. Bogen er en hyldest til introverte, fuld af forfatterens bedste råd til, hvordan man som introvert lærer at stå ved sig selv og dermed få et bedre liv.

Bogen er let at læse, fuld af genkendelige eksempler og masser af råd til, hvordan du kan leve godt som introvert. Bogen kan med fordel læses af udadvendte, så de bedre kan forstå deres partner, ven, kollega, mor eller veninde eller hvem det nu måtte være, der er introvert. Det er en fornøjelse at læse en bog, hvor man både bliver klogere og samtidig er holdt i en let og humoristisk tone. Bogen fortjener et stort publikum.

Introvert  - Anna Skyggebjerg - Rosinante - 250 kr.

Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version