18/11-2013

Kære pårørende - kom vel igennem en svær tid


 Kære pårørende - kom vel igennem en svær tid
Eva Jørgensen har med Kære pårørende skrevet den bog hun føler hun godt selv kunne have brugt, da hendes egen mand pludselig blev syg og kort efter gik bort, så hun var efterladt med deres barn og sin store sorg, samtidig med at hun skulle få en hverdag til at fungere. Dette er ikke så meget en selvhjælpsbog eller en bog om sorgbearbejdelse, som det er en guide til alt det praktiske du skal forholde dig til en situation, hvor der bliver vendt op og ned på alting, og en guide til den hjælp du kan få.

Når en, vi elsker, rammes af alvorlig sygdom, ændres vores liv radikalt. Ud over alle de følelser, der dukker op, skal vi forholde sig til praktiske og juridiske spørgsmål, som det kan være svært at finde overskud til. 

Kære Pårørende er en uundværlig støtte til dig, der står i denne situation.  Eva Jørgensen gennemgår i et klart og letforståeligt sprog alle de situationer, der opstår, når ens nærmeste pårørende bliver alvorligt syg. Ikke mindst er bogen en uvurderlig støtte til, hvordan du som pårørende finder styrke og holder fast i din egen livskvalitet midt i en svær situation.

Bogen bygger på både Evas egne erfaringer og på interviews med andre pårørende og eksperter.

Kære pårørende - Eva Jørgensen - Rosinante - 250 kr.

Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version