18/05-2007

Nordens fugle


Nordens fugle
 Dette er biblen for fugleinteresserede - uanset om du er det i haven eller ude i marken bevæbnet med kikkert og kaffe. Nordens Fugle er med sin beskrivelse af 315 fuglearter standardværket om de fugle, der yngler eller ses jævnligt i Norden.

Bogen henvender sig til alle fugleinteresserede, som gerne vil lære andet end danske arter at kende og som samtidig ønsker sig en større viden om de enkelte arters biologi. Teksten er skrevet i et meget let tilgængeligt sprog, som gør bogen nem at bruge også for den helt erfarne læser. .

Den er delt i to hovedafsnit. Den kan både bruges som opslagsværk med en omfattende beskrivelse af hver enkelt art, adfærd, levested, yngleforhold, føde, udbredelse og fremragende farvetofos af fuglene.

Den anden del er en felthåndbog illustreret med farvetegninger med udførlige beskrivelser af hver enkelt arts kendetegn, sang og kald. Bogen er skrevet af Benny Génsbøl, ornitolog og forfatter af talrige bøger om fugle og natur.

Nordens fugle af Benny Génsbøl - Gyldendal - 299 kr.

 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version