11/07-2007

Clairvoyance & selvudvikling


Clairvoyance & selvudvikling

Clairvoyance & selvudvikling er en håndbog enhver, der er interesseret i emnet uanset, om man selv ønsker at blive clairvoyant. Forfatteren leder en clairvoyanceskole og fortæller om, hvad der kræves for at blive en god clairvoyant både teoretisk og praktisk. Det er en sober og subjektiv gennemgang af, hvad der skal til af etik og moral (f.eks. "tuner" man ikke ind på folk, der ikke har givet lov til det.

Rita Johansson er lykkelig befriet for den New-Age blindgyde en del clairvoyante "lider" af, nemlig den, at som clairvoyant har man ikke noget ansvar for det, man siger. Sådan forholder det sig ikke, ifølge forfatteren. Interessant nok arbejder hun med vreden som et værktøj i det clairvoyante arbejde.

Bogen er en god praktisk håndbog med en klar og enkel tilgang til et emne, der her er forklaret rigtig godt. Især hvis man gerne vil vide mere om emnet eller selv ønsker at udvikle sine evner i den retning uanset, om det er privat eller professionelt.

Clairvoyance & selvudvikling af Rita Johansson - Forlaget Spinx - 169 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version