15/09-2015

Vejen til vægt i balance – bryd dit tankemønster og nå dine mål


Vejen til vægt i balance – bryd dit tankemønster og nå dine mål
Dette er bogen til dig, der er er træt af slankekure, men gerne vil have et sundere forhold til mad, vægt og spisning.

Du skal blot hylde 3 vigtige principper, hvis du gerne vil have et afbalanceret forhold til mad og vægt: Alt er tilladt – med måde: Det handler om at få ændret spisevaner på en måde, der ikke er forbundet med afsavn og strikse regler. Mindful spisning: Du skal spise med nærvær og nydelse og uden dårlig samvittighed. Kognitiv terapi: Dine tanker er med til at fastholde dig i uhensigtsmæssige mønstre og kan spænde ben for dig, når du vil noget nyt.

Det handler om at få hjernen som medspiller og ikke modspiller. Bogen indeholder to dele. Første del giver dig indsigt i de forhindringer, der står i vejen for at ændre spisevaner – det kan spænde fra uhensigtsmæssige vaner og hyggespisning til trøstespisning og forstyrret spisning.

Anden del er et program, der hjælper dig til at få styr på din spisning og vægt. Du får en række redskaber, der hjælper dig til at bryde dit gamle mønster og nå dine mål. Bogen bygger på dokumenteret viden om sammenhængen mellem følelser, tanker, spisevaner og overvægt – og på viden om motivation og forandringsprocesser.

Vejen til vægt i balance - Inge Vinding - Klim - 250 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version