22/11-2015

Freddy Mercury - den definitive biografi


Freddy Mercury - den definitive biografi
Freddy Mercury var sangeren i bandet Queen, en af de bedste performere nogensinde i et band. Samtidig var han et særdeles privat menneske. Derfor fik fik ikke ret mange bare et glimt af manden bag glitterfacaden. Han var den første store rockstjerne, der døde af aids, og Lesley-Ann Jones forsøger ikke at skjule hans vilde eksesser.

Jones har været særdeles grundig i sin research til bogen. Hun har gennemgået samtlige dokumenter fra alle pladeudgivelser, alle anmeldelser og artikler om famøse turneer - og baggrunden og produktionen af Queens klassiske hit "Bohemian Rhapsody".

Det er en en meget omfattende biografi, ikke blot om, hvordan verden så Freddie Mercu, men også om, hvordan han så på sig selv. Et bevægende portræt af en af rockmusikkens mest komplekse og elskede personer. Bogen her er baseret på over 100 interviews med Freddy nærmeste, og Lesley-Ann Jones rejste rundt fra London, over Zanzibar og Indien for at lære hans liv at kende.

Der går rygter om, at Sacha Baron Cohen (komikeren kendt for Ali G, Borat og Dikatoren) skal spille Freddy Mercury i en film om hans liv. De har begge det til fælles, at de noget er "for meget" ikke findes eller fandtes i deres ordforråd.

Bogen giver en fint indblik i Mercurys liv - og mange af samtalerne er gengivet ordret. Jones har også haft uhindret back stage adgang. Det får journalister ikke i dag. Det gør også bogen interessant og mere spændende at læse.


Freddy Mercury
- Lesley-Ann Jones - Klim - 300 kr.

Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version