08/08-2007

Den dag Hulan tog ud i verden for at finde det allerbedste bandeord


Den dag Hulan tog ud i verden for at finde det allerbedste bandeord

 Sammen med Av for Katten kører Hulan på sin knallert ud for at finde det allerbedste bandeord. Hulan er dødtræt af Rend og Hop og mener bestemt, at han kan finde sig en ven, som passer bedre til ham. Men det går helt ad Hekkenfeldt til, da han møder Vatnisse, Bevares, Sgu og Skråt Op.

Han kører lang pokker i vold, hvor han fiser ind i Skiderik, der prutter og stinker og selv den berømte Fanden. På herrens mark evaluerer Hulan, mens han kalder på Filan.

Denne børnebog er sjov og spændende at læse op. Et hvilket som helst barn, der hører denne bog, vil fnise over bandeordene, men de er brugt på en kreativ og inspirerende måde. Med det sprog der bruge i film, tv og musik, er denne bog særdeles uskyldig. Peder Dams tegninger er fantastisk fantasifulde. Børnene vil elske dem. Det vil de voksne (sgu) også....

Bogen fortjener at blive et stort hit. Den burde stå på børneboghylden sammen med f.eks. Lange Peter Madsen - endnu en bog om et utilpasset barn. Enhver læser opfordres til at vaske munden med sæbe efter højtlæsning !

Den dag Hulan tog ud i verden for at finde det allerbedste bandeord af Trine Søndergaard & Peder Dam - Politiken - 79 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version