08/08-2007

Flere af Thomas Windings bedste historier


Flere af Thomas Windings bedste historier

Manden med fløjlsstemmen fortæller flere historier. Flere generationer af børn har lyttet til eller set hans historier i fjernsynet. Han er manden, der skabte Super Carla, Se Hundested & Gø og naturligvis Bamse og Kylling.

Thomas Winding fortæller flere af sine bedste historier. Super Carla er en af dem. For os der indtil nu "kun" har set hende, kan vi nu læse hendes historie OG høre den.  For bogen rummer også en cd med kun nogle af historierne i bogen. Det virker uforståeligt, at hele bogen ikke ligger på cd'en  - og derfor bliver vi "snydt" for Super Carla og MesterMester.

Der er mulighed for både at møde Mester, Yrsas dukker, Emilie og Bamse i Thomas Windings historier som er for børn og barnlige sjæle i alderen seks år og opefter.

For en voksen kan det virke lidt rodet, at der er 3 illustratorer på denne bog, udover Thomas Winding selv, også Tove Krebs Lange og Mette Dreyer. Men for målgruppen, børnene, er det helt sikkert ligegyldigt. Mette Dreyers tegninger rammer både tone og ånden i Thomas Windings historier præcist og flot.

Flere af Thomas Windings bedste historier af Thomas Winding - Politiken - 199 kr.


 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version