29/11-2006

Sundhed og balance med de fem elementer


Sundhed og balance med de fem elementer
Når vi indimellem ikke kan styre vores temperament, tænker vi næppe på, at det er vores lever, nyrer og hjerte, som styrer følelserne, og at de, når de bliver overdrevne eller irrationelle, kan være forårsaget af ubalancer i vores organer og energisystem.

Sundhed og balance med de fem elementer beskriver de fem emotioner glæde, medfølelse, sorg, frygt og vrede og viser, at der er en nøje sammenhæng mellem vores organer og vores følelser.


Samtidig genspejles naturens fem elementer, træ, ild, vand, jord og metal, i kroppens organer og funktioner, og er der ubalance mellem elementerne, reagerer kroppen, alt efter ubalancens natur. Hvis en ubalance bliver ignoreret, opstår der sygdom, og det er følelserne, der fortæller, i hvilket organ den energetiske årsag findes. Det er urgammel kinesisk visdom i moderne udformning.


Vejen til genoprettelse af det fysiske og psykiske helbred sker via en harmonisering af de fem elementer og de følelser, organer og kvaliteter, de korresponderer med. Ved at udføre en række enkle øvelser og tryk og ændre sine levevaner efter bogens forskrifter er der udsigt til langt større velbefindende, øget livskvalitet og energi.


Bogen er forsynet med illustrationer af energidiagrammer, øvelser og akupressurpunkter. Anne Wedege beretter også i bogen, hvordan hun med akupunktur fik rettet så meget op på sine ubalancer, at hun efter kun fem behandlinger helt uventet blev gravid.


Anne Wedege er fem-element-akupunktør og har haft egen klinik siden 1993. Hun har formået at sammenfatte de mange detaljer til en overskuelig helhed, så den eviggyldige visdom bliver forståelig for alle, der har lyst til at arbejde med den i forhold til sig selv eller andre.


Sundhed og balance med de fem elementer af Anne Wedege - Borgen  - 229,95 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version