29/11-2006

livets rytme


livets rytme
I Livets rytme afdækker Matthew Kelly de livsstilsudfordringer og –problemer, vi står over for i en tid, der er besat af støj, fart og evindelig aktivitet. Kellys vigtigste pointe er både udfordrende og umiskendeligt tiltrækkende – ”Hvem du bliver, er uendeligt vigtigere, end hvad du laver, eller hvad du har.

Livets rytme hjælper os med at sætte fokus på, hvem vi er, og hvorfor vi er her. Ved bl.a. at lære os at livet er et valg og ved at forestille os, hvad vi ønsker i livet, får vi værktøj til at arbejde med vores drømme. Vi lærer at udnytte kraften i vores behov og længsler samt at stille de rigtige spørgsmål.


Matthew Kelly hjælper os til at opdage vores egentlige behov, inderste ønsker og længsler samt vores unikke talenter. Han præsenterer os for den bedste udgave af os selv, og fører os frem til et liv, der er fyldt med lidenskab, formål og mening.


Matthew Kellys bøger er udkommet på udkommet på otte sprog og solgt i over 750.000 eksemplarer. Livets Rytme, placerede sig i 2004 på New York Times’ bestsellerliste. Det er den første af Matthew Kellys bøger, der er udkommet på dansk.


Livets rytme af Matthew Kelly - Aschehoug - 269 kr. 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version