16/09-2007

Ridderen med de korslagte ben


Ridderen med de korslagte ben

Er du til mord og middelaldermysterier, så er detektiven og mesterbueskytten Owen Archer i gang med at opklare nye mord i den 8. bog i den populære serie, der velfortjent har gået sin sejrsgang i mere end 11 lande verden over.

I 1371 drager en delegation til York. Den rige og indflydelsesrige ven af kong Edward, biskop af Winchester, William af Wykeham, hjemfører de jordiske rester af Sir Ranulf Pagnell. Men sir Ranulfs familie holder Wykeham ansvarlig for dødsfaldet.

Kort tid efter er et uheld på byggepladsen ved York Minster ved at tage livet af biskoppen. Så udbryder der brand i hans byhus. - Og endelig dukker liget af en ung kvinde op i husets krypt. Wykehams position er for alvor sat på spil, og Owen Archer tilkaldes.

Historien tager en personlig drejning for Archer, da man opdager, at den unge kvinde har været jordemoder, og var kendt blandt byens kvinder, heriblandt Archers kone, apotekeren Lucie.

Ridderen med de korslagte ben - Candace Robb - Hovedland - 248 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version