25/09-2007

Børn i køkkenet


Børn i køkkenet

Børn i køkkenet er en anderledes og alligevel let tilgængelig kogebog med 70 opskrifter på alt lige fra god dansk mormormad og eksotiske thairetter til madpandekager, supper og salater, smoothies, lagkager og konditorkager, som man kan imponere familie og venner med. Opskrifterne er illustreret med skønne billeder af mad og børn i aktion bag gryder og pander.

Helle Brønnum Carlsen har stor succes med sine madlavningskurser for børn under titlen Carlsens Kogeskole. Her bliver børnene undervist og udfordret kulinarisk. Det har resulteret i et væld af afprøvede opskrifter på spændende mad, som børn ikke bare kan lide, men som de også kan finde ud af at lave - enten selv eller sammen med deres forældre. 

Helle Brønnum Carlsen vil med bogen give børn lyst til at gå med i køkkenet, til at eksperimentere og være deres egne smagsdommere og med lidt held overskride deres egne gastronomiske grænser. 

Børn i køkkenet - Helle Brønnum Carlsen - Aschehoug - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version