25/09-2007

Sølvskeen


Sølvskeen

Dette er madbiblen over det italienske køkken ! På Sølvskeens 1264 sider findes kun de allerbedste opskrifter fra italienske familier og kokke. Denne bog er for italienerne, hvad Frøkens Jensens kogebog er for danskerne og er blevet den mest solgte kogebog i Italien - bogen, der står i enhver families køkken.

Nu er Sølvskeen for første gang oversat til dansk. Bogen er organiseret i kapitler efter retter. Hver kategori af retter har sin egen farve i bogens layout. Opskrifterne står i alfabetisk orden efter deres oprindelige italienske navn, selv om hver opskrift også har fået et dansk navn.

I bogens sidste kapitel findes en samling af menuer, der indeholder opskrifter fra 14 berømte italienske kokke, ligesom der er yderligere 9 menuer med opskrifter fra nogle af de bedste italienske restauranter og kokke uden for Italien, heriblandt Era Oras Fabio Donadoni og Antirestaurante L´Altros Leonardo Battain. Der er også et omfattende register, som gør det muligt at slå særlige ingredienser op og finde opskrifter, hvor en bestemt ingrediens anvendes.

Sølvskeen kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør - det er her, man lærer de tusindvis af små hemmeligheder og tricks og dermed bliver i stand til at tilberede et ægte italiensk måltid. 

Sølvskeen - Aschehoug - 349 kr.


 


Tilbage




© 2000 - 2017 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Præstetoften 2, Øster Egesborg 4735 Mern | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version