Tip en veninde: Klik her!
20/01-2018

The Bootleg Beatles


Lørdag den 20. januar 2018
The Bootleg Beatles
Odeon kl. 20.00
Der er nummererede siddepladser. De billigste billetter koster kr. 430 og jeg vil gerne prøve at bestille, men jeg tror det haster, så hvis du vil med, bedes du tilmelde dig her og overføre kr. 430 via MobilePay 21459590 senest mandag den 30. oktober.
The Bootleg Beatles

Direkte til Danmark fra de helt store scener i London, Liverpool, Manchester og resten af England. The Bootleg Beatles er verdens suverænt bedste Beatles-band, der som ingen andre kan få John, George, Paul og Ringo til at leve på scenen. Oplev sensationen i ODEON den 20. januar 2018.
Når de store britiske aviser bruger ord som ”Perfection”, ”Glorious” og ”Terrific” og ruller karakterskalaen helt ud – så ved du, at du har noget helt speciel i vente.
The Bootleg Beatles *ER* noget helt specielt.
De fire hovedpersoner har, siden 1980, vokset sig til verdens bedste og mest populære Beatles-band, med koncerter over hele verden og en enorm fanskare af entusiastiske Beatles-elskere.
Med udgangspunkt i The Beatles’ kæmpe katalog af udødelige klassikere tager gruppen publikum med på en rejse tilbage til bandets storhedstid.
Gruppen kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os. Kort sagt; tættere på den ægte vare kommer du aldrig igen.
Til koncerten skal vi opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner - og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd.
The Bootleg Beatles har tidligere spillet i Danmark, og også her var pressen i næsegrus beundring:

"Showkoncert i jubelklassen" skrev Jyllandsposten.
"Det kan ikke gøres bedre - så enkelt er det!" konstaterede Jyllands-Posten.
“Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke" måtte Nordjyske overgive sig.
"Get Back", "Penny Lane", "All You Need Is Love", ”Yellow Submarine”, "When I'm Sixty-four", "Strawberry Fields Forever", "Hey Jude" og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard.
Medbring godt humør - og du vil få en uforglemmelig aften. Eller som det hedder på Sgt. Pepper: ”A splendid time is guaranteed for all”.


Ansvarlig profil: Bruger
Link til mere info: http://www.ticketmaster.dk
Link til opslag / netværk: Gå til opslag / netværk...
Dato: 20/01-2018
By / sted: Odeon, Odense


Tilmeld en gæst. Skriv navn og e-mail i felterne herunder.
OBS: Hvis du allerede er medlem af vi-kvinder, bedes du logge ind, før du tilmelder dig

Navn:
E-mail:

 
Tilmeldte medlemmer
  Brugernavn Fødselsår Billede By Postnr
Bruger  1946  Ja  Odense NV  5210 
Bruger  1953  Ja  Odense C  5000 
Bruger  1952  Nej  Odense M  5230 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version