Tip en veninde: Klik her!
20/05-2018

Fransk Film & Filosofisk Filmsalon

Er du til franske film, så læs videre her! (Og filmen er oven i købet fra 1965! Men jeg vil forfærdelig gerne se den:-))

Den 20. maj inviterer Eksistensfilosofisk Selskab igen til refleksion over et af filmkunstens store temaer, denne gang lykke – set i det monogame parforholds prisme. Filosof Jon Auring Grimm er vært og har denne dag inviteret Tone Frank Dandanell, ph.d. og medstifter af Selskab for Filosofisk Feminisme og filosofiredaktør ved Eftertryk Magasin. Billetpris denne dag: 95/65 kr.

Lykken
Instruktør: Agnès Varda

Vardas måske mest tankevækkende og provokerende film. Den første del af filmen følger en lykkelig kernefamilie: Far, mor og to små børn.
En dag forelsker manden, François, sig i en anden kvinde. Men hvor et trekantdrama i de fleste andre film ville indebære en konflikt og et valg, lader Varda sine personer følge deres egne moralbegreber.
Anmeldere og forskere har altid været temmelig splittede i forhold til filmen, der er blevet udlagt som alt fra pastorale til social satire, fra et anti-borgerligt moralfilosofisk opråb til en renhjertet poetisk besyngelse af det åbne forhold.

Arrangementet starter kl.16. Jeg tænker at vi kan afslutte med lidt mad et sted i nærheden af Cinemateket, hvis vi er 3-4 tilmeldte, og der er stemning for det.

Håber i spænding på at høre fra jer:-)
Kh
Parisa


Ansvarlig profil: Bruger
Link til mere info: https://www.dfi.dk/cinemateket/biograf/events/event/lykken-filosofisk-filmsalon
Link til opslag / netværk: Gå til opslag / netværk...
Dato: 20/05-2018
By / sted: Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh.K


Tilmeld en gæst. Skriv navn og e-mail i felterne herunder.
OBS: Hvis du allerede er medlem af vi-kvinder, bedes du logge ind, før du tilmelder dig

Navn:
E-mail:

 
Tilmeldte medlemmer
  Brugernavn Fødselsår Billede By Postnr
Bruger  1967  Ja  Taastrup  2630 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version