Tip en veninde: Klik her!
27/02-2019

DR's Ruslandskorrespondent Matilde Kimer: Rusland - mere end bare Putin

Har I lyst til at tage med i DGI-byen og høre DR's Ruslandskorrespondent Matilde Kimers foredrag: Rusland - mere end bare Putin.

Korruption, dopingskandaler, valgsvindel og krig med naboerne. Sådan ser overskrifterne om Rusland ofte ud, men Rusland er langt mere kompleks, end der gives plads til i korte nyhedshistorier. Bag Putins hårde facade og naturens barske frostgrader gemmer sig et varmblodet folk, som ud over vodka og fædrelandssange også elsker poesi, hygge og sarkasme – ikke ulig vores danske humor. Selvom Putin sidder tungt på magten, er meget andet i det moderne Rusland med til at definere, hvorfor russere tænker, agerer og drømmer som de gør.

Denne aften tager vi med DR’s Ruslandskorrespondent Matilde Kimer på en underholdende rejse til verdens største land. Selvfølgelig skal det handle om Putin og konfrontationerne med Vesten – men vi møder også en række såkaldte almindelige russere. Både dem, der forguder Putin og hans politik – og dem, der slås for at ændre kursen.

Der bliver masser af plads til spørgsmål og debat om både koldkrigsadfærd og Ruslands fremtid – både med og uden Putin.

Billetpris: kr. 150,00.

Jeg har købt billet på FOF København på nedenstående link.


Ansvarlig profil: Bruger
Link til mere info: http://www.fof.dk/kbh/Kursusoversigt/foredrag-og-debat/kendte-foredragsholdere/matilde-kimer-rusland-mere-end-bare-putin
Link til opslag / netværk: Gå til opslag / netværk...
Dato: 27/02-2019
By / sted: DGI-byen, København V


Tilmeld en gæst. Skriv navn og e-mail i felterne herunder.
OBS: Hvis du allerede er medlem af vi-kvinder, bedes du logge ind, før du tilmelder dig

Navn:
E-mail:

 
Tilmeldte medlemmer
  Brugernavn Fødselsår Billede By Postnr
Bruger  1963  Ja  Bagsværd  2880 
Bruger  1963  Ja  Frederiksberg  2000 
Bruger  1967  Ja  Taastrup  2630 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version