Tip en veninde: Klik her!
05/12-2019

Julekoncert

Julekoncert med Marie Carmen Koppel

Billetten koster 215 kr og købes ved at følge linket i eventen.

Kom i god tid, gerne en time før koncerten starter, dvs. kl. lidt i 18:30. Vi går ind, når dørene åbnes, og mon ikke de bliver det en time før. Der er nemlig unummererede siddepladser.

A Merry Little Christmas
En julekoncert med Danmarks førende gospel- og souldiva er en oplevelse ud over det sædvanlige
Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nerve og musikalitet på internationalt niveau.
En gammel drøm gik i opfyldelse for Marie Carmen Koppel i 2010 med julealbummet ”A Merry Little Christmas”, der indeholder gamle amerikanske juleklassikere i nye smukke arrangementer bl.a. ”Silent Night” og ”White Christmas”. Med en snert af gospel og hendes store stemmepragt er det blevet et smukt julealbum, som hun elsker at synge til sine kirkekoncerter i den søde juletid.
Marie holder i det hele taget rigtig meget af kirkekoncerterne, da, som hun selv udtrykker det: ”Kirkerummet passer perfekt til min stemme og mine sange. Der er plads og rum til min stemme og en smuk stemning, der giver sjælen ro.”
Efter et brag af en julekoncert med Aalborg Symfoniorkester skrev anmelderen i Nordjyske Stiftstidende: ”Det var vores egen Marie Carmen Koppel, som brændte igennem i sine sange med en stemme der forenede Whitney Houstons perfektion med en Gladys Knights sjælfulde frasering (bare renere), og så med det ekstra, som var hendes egen indlevelse i sangene og teksterne. Koppel har i den grad levet sig ind i den sorte amerikanske gospeltradition, så hun kan trække direkte på dens dybe folkelige rødder og tilføre gospelsangen dens særlige intensitet og følelsesdybde.”
Sikkert er det, man går aldrig uberørt fra en julekoncert med Marie Carmen Koppel, hvor hun akkompagneres af sin pianist Steen Rasmussen og sin bror Benjamin Koppel på saxofon.


Ansvarlig profil: Bruger
Link til mere info: https://www.ticketmaster.dk/event/marie-carmen-koppel-julekoncert-2019-billetter/460555
Link til opslag / netværk: Gå til opslag / netværk...
Dato: 05/12-2019
By / sted: Kerteminde Kirke


Tilmeld en gæst. Skriv navn og e-mail i felterne herunder.
OBS: Hvis du allerede er medlem af vi-kvinder, bedes du logge ind, før du tilmelder dig

Navn:
E-mail:

 
Tilmeldte medlemmer
  Brugernavn Fødselsår Billede By Postnr
Bruger  1950  Ja  Kerteminde  5300 


Tilmeldte gæster/ikke-medlemmer
Navn
Christian


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version