Tip en veninde: Klik her!
20/09-2019

SEBASTIAN 70 års koncert

Sebastian Hyldestkoncert med DUO
Fredag, 20. September 2019 - 19:30 - 22:30
I anledning af den folkekære komponist og sanger Sebastians 70-års fødselsdag fejrer Danmarks Underholdningsorkester i samarbejde med Sebastians musikforlag Edition Wilhelm Hansen hans liv og karriere med et brag af en hyldestkoncert.
Hyldestkoncerten starter i Aarhus d. 8 september, og drager derefter videre til byerne Aalborg, Sønderborg, København og slutter i Odense.
Foruden Danmarks Underholdningsorkester og Sebastian selv vil

Koncertprogrammet bestå af solisterne Kwamie Liv, Sara Grabow, Susanne Elmark og Kristian Boland, som vil fremføre og fortolke Sebastians betydningsfulde sange. Hver solist er blevet udvalgt på baggrund af deres relation til Sebastian, og koncertens formidlingsform vil være deres fortællinger om det musikalske samarbejde samt Sebastians betydning for dem. Samtidig bindes koncerten sammen med fortællinger fra hans mange forestillinger, også heriblandt hans datter Sara Grabow, som vil invitere ham på scenen og synge et par sange for sin far.
”Sebastian har i mere end 50 år været en markant skikkelse i dansk musik og kultur. Med mere end 2.000 koncerter og godt2,5 millioner solgte plader er han er én af Danmarks største nulevende sangskrivere, og de fleste danskere har med garanti oplevet Sebastians sange eller musicals. Derfor er Danmarks Underholdningsorkester utroligt glade for, at vi sammen med publikum kan være med til at fejre og hylde Sebastian rundt i hele landet”, udtaler direktør for Danmarks
TILMELDINGSFRIST 1. april

Ansvarlig profil: Bruger
Link til opslag / netværk: Gå til opslag / netværk...
Dato: 20/09-2019
By / sted: Odeon, Odense


Tilmeld en gæst. Skriv navn og e-mail i felterne herunder.
OBS: Hvis du allerede er medlem af vi-kvinder, bedes du logge ind, før du tilmelder dig

Navn:
E-mail:

 
Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version