Tip en veninde: Klik her!
06/03-2020

Forpremiere på "DESERTØR"

Tag med i Teater Revolver på Republique og se forpremieren på Halfdan Piskets ”Desertør”.

Om stykket:
Halfdan Pisket har skrevet og tegnet en trilogi om sin fars livsrejse fra den lille landsby mellem Tyrkiet og Armenien til deserterende soldat i den tyrkiske hær, tortureret fange og siden kriminel familiefar i København.
Vi møder den unge desertør, James Pisket, i et tyrkisk militærfængsel. Mens han sidder der, tænker han tilbage på sin landsby og ungdom. En ungdom fyldt med håb for fremtiden, men som farves af mismod og tragedie, for langs grænserne sammen vandrer ’de ansigtsløse’. Dem, som enten dræber eller hverver unge mænd til militærtjeneste. I fængslet reflekterer han over sit hjemland, over sig selv og sin familie. Bliver man en del af det bestialske, hvis man ikke kæmper imod?
Billetterne er nummererede og koster 105 kr.
Tilmelding senest søndag d. 18.august. Ved tilmelding vil jeg sende mit mobilnr, og der overføres 105 kr , idet jeg køber billetter (til medlemspris gennem Politiken Plus), så at vi kommer til at sidde sammen.

Ansvarlig profil: Bruger
Link til mere info: https://politiken.dk/plus/?int_source=header&int_medium=internal&int_campaign=subscribe&int_content=plus
Link til opslag / netværk: Gå til opslag / netværk...
Dato: 06/03-2020
By / sted: Revolver på Republique, Østerfælled Torv 34, 2100 København Ø


Tilmeld en gæst. Skriv navn og e-mail i felterne herunder.
OBS: Hvis du allerede er medlem af vi-kvinder, bedes du logge ind, før du tilmelder dig

Navn:
E-mail:

 
Tilmeldte medlemmer
  Brugernavn Fødselsår Billede By Postnr
Bruger  1962  Ja  Rødovre  2610 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version