Tip en veninde: Klik her!
21/10-2019

Jacob Holdt og Henrik Palle - Om at sige ja

Kom til foredrag med Jacob Holdt, som er ophavsmand til bogen Amerikanske Billeder og slide show af samme navn – i flere reinkarnationer.. Et værk, som ikke blot redefinerede opfattelsen af underklassen i USA, men også blev synonym med Jacob Holdts eget liv som langskægget fotograf og aktivist. Hvad de færreste ved ret meget om er hvad der gik forud for den rejse, som blev definerende for Jacob Holdts voksne tilværelse og en filosofi om at sige ja til alle, han møder på sin vej.
Denne aften møder han Politikens Henrik Palle og fortæller om alt det, han selv er rundet af: Opvæksten på en præstegård i Vestjylland, som på en gang var eventyrlig og fuld af frihed, men også præget af en psykisk uberegnelig mor og en fraværende far. Om at være ung, rastløs og søgende med en voksende politisk bevidsthed, og om hvordan det hele munder ud i fem års turbulent blaffen rundt i USA i en kontrastfyldt tilværelse, hvor han knytter venskaber med både fattige, sorte, Ku Klux Klan-medlemmer og mangemillionærer. Og om at komme hjem og blive verdensberømt for de billeder, man har taget undervejs.

Normalpris for billetten er 195 kr. For Politiken Plus medlemmer er prisen 130 kr. Ved tilmelding sender jeg mit mobilnummmer, hvoefter du overfører 130 på mobilepay og jeg køber billet.

Jeg skriver i opslaget, når der ikke er flere billetter at få.

Foredraget begynder kl.19.30.
Vi mødes kl. 18.50 uden for Politikens Hus,så at vi kan få en god plads og komme til at sidde sammen.

Ansvarlig profil: Bruger
Link til mere info: https://politiken.dk/plus/arrangementer/debatogforedrag/jacob-holdt-og-henrik-palle---om-at-sige-ja/#
Link til opslag / netværk: Gå til opslag / netværk...
Dato: 21/10-2019
By / sted: Presssen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V


Tilmeld en gæst. Skriv navn og e-mail i felterne herunder.
OBS: Hvis du allerede er medlem af vi-kvinder, bedes du logge ind, før du tilmelder dig

Navn:
E-mail:

 
Tilmeldte medlemmer
  Brugernavn Fødselsår Billede By Postnr
Bruger  1958  Ja  Dyssegaard  2870 
Bruger  1962  Ja  Rødovre  2610 
Bruger  1973  Ja  Kbh.SV  2450 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version